Ik ben Geert, een web designer en SEO specialist

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om Dunetrails te bezoeken. Wanneer u een bedrijf kiest om mee te werken, hebt u vaak vragen over wie er achter het bedrijf zit. Ik zal u een korte beschrijving geven van wie ik ben.

 

#TrailsOver Mij

#Trails Of The East

In 2009 ging ik voor het eerst naar India. Tijdens mijn tweede reis, een jaar later, was Cupido ook aanwezig. En sinds 2012 is Shweta mijn vrouw, samen reizen we jaarlijks naar India. Naast de familieverplichtingen, vinden we het ook leuk om als toerist door het land te reizen. Op mijn Instagram-pagina zie je het resultaat van die reizen.

Oh … en mijn vrouw komt oorspronkelijk uit de woestijn van Rajasthan, waar veel duinen zijn. (Dunes in het Engels) Dat is waar Dunetrails werd geboren!

 

Over Mij

In het begin van de jaren ’90, ik was 13 jaar, maakte de pc zijn intrede bij me thuis: het bureau van mijn vader was ‘the place to be’! Vanaf dan oefende die pc een onweerstaanbare aantrekkingskracht op me uit: ik mocht experimenteren met Windows 3.11 en kon daar duidelijk niet genoeg van krijgen: dus, van als het kon, heb ik – met het geld van mijn eerste vakantiejob – een eigen pc met modem gekocht.

Ik werkte die periode hard aan mijn eigen versie van IMDb en was daar behoorlijk succesvol in vond ik… Jammer genoeg heb ik het nooit online geplaatst, waardoor Amazon nooit een miljoenenbod deed op mijn database. Een gemiste kans – ik geef het toe – maar het heeft er mij niet van weerhouden om me verder te verdiepen in de computerwereld.

De reden dat ik ervoor heb gekozen om mijn Design & Development Services aan anderen aan te bieden, is om mensen te helpen hun doelen te bereiken en zo mijn gezin eten te geven. Ik bied mijn diensten en ervaring voornamelijk aan bloggers en KMO’s.

Ik ben meer dan alleen een WordPress ontwikkelaar. Ik ben ook een vader, een familieman & organisator van het Yogalife Festival. Ik geniet van wat ik doe en ja, ik breng het overweldigende deel van mijn dagen en nachten door voor een computerscherm.

Wenst u een gesprek te beginnen?

+32 474 99 49 40

geert@dunetrails.com