Meer Bezoekers Op Uw Website

Hoe krijg je meer verkeer op uw website? Daar zijn meerdere antwoorden op zoals:

 • Advertenties: Google, Facebook, Twitter, LinkedIn,… Allemaal geven ze je opties om advertenties te tonen aan hun gebruikers, en op die manier kan je bezoekers naar je website lokken.
 • Sociale Media: Je kent ze wel, de “influencers”. Mensen die op Instagram, Twitter of een ander medium aan populariteit winnen door wat ze zeggen of de foto’s die ze posten.
 • e-mailmarketing: U wilt niet het bedrijf zijn dat bekend staat om wille van spam, maar indien u het juist gebruikt is e-mail nog steeds een heel krachtige tool om uw klanten te informeren.
 • Search Engine Optimization: Dat is waar deze pagina over gaat. Hoe kunnen we er voor zorgen dat bezoekers “gratis” uw website vinden aan de hand van zoekmachines.

 

Laten we eerst een stap terugzetten. Wat is SEO?

SEO, ook wel bekend als Search Engine Optimization, is het proces van verzamelen van gratis bezoekers in zoekresultaten op zoekmachines. Met andere woorden, SEO is de praktijk van het verhogen van zowel de kwantiteit als kwaliteit van het organische verkeer naar uw website.

Google gebruikt nu meer dan 200 criteria in hun algoritme, waaronder populariteit van sociale media, gebruikersinteractie met uw site en autoriteit van uw website. We zullen u helpen om te beslissen welke criteria het eerst moeten worden aangepakt.

Heeft u al een website?

We zullen een SEO-audit doen, op zoek naar de gebreken. Via verschillende tools zullen we uitzoeken wat je zwakke en sterke punten zijn en op basis daarvan aanpassingen doen:

 • Hoeveel zoekwoorden hebben zoekmachines in hun database?
 • Zijn uw zoekwoorden relevant?
 • Hoe snel worden uw pagina’s geladen?
 • Wat is de autoriteit van uw website? Aanzien de zoekmachines uw website als een autoriteit in uw niche?

Hoe kunnen we aan de slag met SEO?

Eerst zorgen we ervoor dat de website door mensen begrepen kan worden. Omdat zij uiteindelijk jouw klanten kunnen worden. Zoekmachines volgen het onlinegedrag van hun bezoekers constant. En als mensen geen tijd doorbrengen op uw website, gaat uw positie achteruit.

Dus:

 • De teksten moet duidelijk zijn voor mensen die uw website bezoeken. Anders zullen ze uw site snel verlaten.
 • Sleutelwoorden moeten relevant zijn voor uw website/pagina. Indien niet, zal Google er niet in slagen om te begrijpen waar uw website over gaat en u dus ook niet weergeven.
 • Het ontwerp moet aantrekkelijk zijn. Een verouderde of niet-leesbare website wordt al snel weer verlaten.
 • De prestatie moet goed zijn; mensen hebben weinig geduld en willen niet wachten tot je pagina is geladen.

Is SEO relevant voor uw zaak?

In sommige gevallen is het niet de beste tactiek om al uw geld in SEO-optimalisaties te stoppen. Een paar voorbeelden:

 • Als uw website gloednieuw is en u wilt meteen bezoekers hebben. SEO kost tijd, u kunt minimaal 6 maanden verwachten om je ranking te zien verbeteren. En dat terwijl we regelmatig evalueren en verbeteren. SEO heeft een langetermijnvisie nodig. Voor kortetermijnoplossing kunt u beter in advertenties investeren.
 • U wilt een eenmalige wijziging aanbrengen in uw website en vervolgens verwachten dat u hoger scoort. SEO is een non-stop proces. Je moet weten dat jij en al je concurrenten de eerste plaats ambiëren op zoekmachines, dus iedereen verbetert zijn website voortdurend om relevanter te worden.
 • U wilt kopiëren wat uw concurrent doet, dan wordt u even goed. Dit zal nooit werken, het zal zelfs een negatief resultaat geven. Google wil echte en authentieke inhoud, dubbele inhoud wordt gestraft.

Vraag uw offerte aan

Policy

Dunetrails vof.

Schauwegemstraat 37
9090 Melle
+32 474 99 49 40
geert@dunetrails.com
BTW BE0674.899.571