Professionele Website Op Maat

Het is onze missie om professionele websites te ontwerpen voor bedrijven. Wij zorgen ervoor dat uw website werkt op alle toestellen, dat hij hoog scoort in Google en extra klanten oplevert. Elk bedrijf is uniek, dus een gepersonaliseerde aanpak is van belang.

Een goed webontwerp maakt uw producten sterker

Er is geen tweede kans voor een goede eerste indruk. Het ontwerp van uw website kan je reputatie maken of breken. Het is belangrijk om uw website te ontwerpen in functie van uw doelgroep, zodat we ze kunnen overtuigen om klanten te worden.

Elke extra seconde die nodig is, verlies je klanten

Het laden van de pagina is een belangrijk onderdeel van de gebruikerservaring. Al te vaak wordt de performantie van een website verwaarloost om een mooier esthetisch ontwerp te bekomen of om nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Helaas geven websitebezoekers meer om snelheid dan alle toeters en bellen.

We optimaliseren uw website voor elk toestel

Google gebruikt overwegend de mobiele versie van uw website voor indexering en rangschikking. Historisch gezien gebruikte de index voornamelijk de desktopversie, maar omdat de meerderheid van de gebruikers nu Google benadert via een mobiel apparaat, is de index in de eerste plaats op basis van uw mobiele versie.

Wij zullen uw website responsief maken om ervoor te zorgen dat die er geweldig uitziet, ongeacht de schermgrootte waarop deze wordt weergegeven. Dit betekent dat als nieuwe schermformaten worden geïntroduceerd, uw website dit aan zal kunnen, zonder dat er extra werk voor nodig is.

We beveiligen uw website

Als uw website niet beveiligd is, zullen zoekmachines uw rangschikking verlagen of uw website zelfs op een zwarte lijst zetten. Er is een constante stroom van bedreigingen:

  • Soms worden websites overbelast met zoveel verkeer dat de website offline gaat.
  • Websites zijn het belangrijkste doelwit van malware. Ze kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot persoonlijke gebruikersgegevens of om een bericht van de hacker weer te geven.

Zelfs met goede bedoelingen kan je website op een zwarte lijst terecht komen en als je er eenmaal bent, is het moeilijk om eraf te komen. Daarom is de beveiliging van uw website een van onze prioriteiten.

Vraag uw offerte aan

Policy

Dunetrails vof.

Schauwegemstraat 37
9090 Melle
+32 474 99 49 40
geert@dunetrails.com
BTW BE0674.899.571

Veel Gestelde Vragen

Hoe beginnen we hieraan?

Nadat u mij contacteert, maken we een afspraak voor een eerste verkennend gesprek. Op basis van dat gesprek en eventueel een audit van een reeds bestaande website, maken wij een analyse en een voorstel.

 

Hoe kan de vooruitgang opgevolgd worden?

Wanneer wij aan het design werken, krijgt u een login & paswoord. Wanneer wij een deel-project hebben afgewerkt, brengen wij u hiervan op de hoogte. U kan inloggen en feedback geven.

Zodra de website klaar is, wordt er een back-up gemaakt van uw oude website en wordt de nieuwe website overgezet naar uw eigen domein.

En omdat we trots zijn op ons werk, zullen we u graag helpen bij het promoten van uw nieuwe website.

Is er ook onderhoud mogelijk voor mijn website?

Ja. Websites vereisen aandacht en opvolging. Op deze pagina ziet u een overzicht van de formules die wij standaard aanbieden voor onderhoud. Wenst u een extra functie of aangepaste formule? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Doe je ook website-aanpassingen na de lancering?

Dat kan! Deze aanpassingen kunnen we in onderling overleg afspreken en uitvoeren.

Indien u dit wenst kunnen wij ook content-aanpassingen doen zoals nieuwe posts of pagina’s plaatsen (u levert de tekst en beelden aan), en SEO-optimalisaties doorvoeren. Ook hiervoor kunnen we in onderling overleg afspreken. Dit wordt uitgevoerd aan een uurtarief in overleg met jou.

Wenst u een gesprek te beginnen?

+32 474 99 49 40

geert@dunetrails.com