Wij Onderhouden Uw WordPress Website

WordPress is veruit het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS). Volgens informatie verzameld door W3techs, heeft WordPress een marktaandeel van 33%. Het op één na populairste CMS is Joomla, met 3% is het ver achter. Maar, zoals bij elke website heeft ook een WordPress website een zorgplan nodig.

 

Waarom WordPress Maintenance Essentieel Is

Het Thema Bijwerken

Thema’s zijn een essentieel onderdeel van het WordPress-systeem, omdat hierdoor elke site zijn eigen identiteit kan hebben terwijl ze allemaal gebaseerd zijn op het platform van WordPress. Net als bij software moeten thema’s regelmatig worden bijgewerkt om bezoekers de beste ervaring te bieden.

Het bijwerken en beheren van de thema’s is ook een heel belangrijk proces op zich, aangezien de ontwikkeling van thema’s in de loop van de tijd kan worden stopgezet en hun functionaliteit kan verminderen of beëindigd, waardoor de site ontoegankelijk wordt.

Plugin Management

Er zijn meer dan 54.000 WordPress plug-ins. Hoewel de overgrote meerderheid van plug-ins wordt ondersteund door WordPress, zijn er enkele die dat niet zijn. Deze pagina bevat een lijst met deze niet-ondersteunde plug-ins en bijbehorende redenen waarom ze niet worden ondersteund.

Bovendien zijn er soms beveiligingslekken in de plug-ins die hackers kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot uw site, dus het is van vitaal belang om ze up-to-date te houden.

Spam Verwijderen

Elke site die moet in de reacties een hoeveelheid spam verwachten. Het verwijderen van spamcommentaar zorgt ervoor dat de site er professioneler uitziet en de bezoeker aanspoort om commentaar te leveren en zich verder in te laten met de website, wat het uiteindelijke doel voor elke blogger zou moeten zijn.

De WordPress-plugin Akismet stopt gemiddeld 7,5 miljoen spamberichten per uur.

Beveiliging van de site

Een van de belangrijkste redenen waarom WordPress updates naar zijn software blijft pushen, is omdat het voortdurend controleert op mogelijke beveiligings-lekken, en deze oplost. Als een WordPress-site tijdig wordt bijgewerkt en beheerd, kan ervoor worden gezorgd dat de site veilig is en voorkomt dat hackers toegang krijgen tot de site.

Minder dan 1/3 van alle WordPress-installaties worden bijgewerkt naar de nieuwste versie. Bron: WordPress

Verbroken Koppelingen Herstellen

Verbroken links zijn erg slecht voor websites, omdat ze een negatieve invloed hebben op de Google-ranking. Door het inspecteren van de verbroken links, kan ervoor worden gezorgd dat de bezoekers van de site niet in de war raken.

Een redirect aanbieden geeft zowel aan gebruikers als aan zoekmachine-bots aan dat de pagina permanent is verplaatst.

 

Off-Site Backup

Het is essentieel om een ​​back-up te maken van een WordPress-site om te voorkomen dat de hele site verloren gaat door een hacker of een andere inbreuk op de beveiliging. Het is beter als de back-up off-site wordt opgeslagen, zodat de gegevens veilig zijn, zelfs als er iets gebeurt met de server.

Snelheidsoptimalisaties

Google heeft aangegeven dat sitesnelheid (en als gevolg daarvan paginasnelheid) een van de parameters is die door het algoritme wordt gebruikt om pagina’s te rangschikken.

De gemiddelde tijd die het kost om een mobiele webpagina volledig te laden, is 22 seconden, volgens een nieuwe analyse. Toch verlaat 53% van de bezoekers van mobiele sites een pagina die langer dan drie seconden duurt om te laden.

SEO Ranking

Nieuwe pagina’s worden constant gemaakt. Wat ooit een top-pagina of -website was, kan van de eerste pagina van de SERP vallen (Search Engine Results Page). Daarom is het belangrijk om de evoluties van uw belangrijkste zoekwoorden bij te houden en bij te werken waar nodig.

Onderhoudspakketten

* Prijzen zijn exclusief BTW, facturatie op jaarbasis.

Veel Gestelde Vragen

Hoe beginnen we hieraan?

Nadat u mij contacteert, en ik de login-gegevens ontvangen heb, begin ik met een audit van de omgeving. Indien alles OK lijkt te zijn, dan kunnen we onmiddellijk van start gaan met de service.

Maar het is ook mogelijk dat er problemen zijn met de “gezondheid” van uw website en dat eerst behoorlijk wat fouten moeten opgelost worden. Deze voer ik eerst uit in een test omgeving om grondig te controleren of alles blijft werken. Deze extra werkzaamheden worden op voorhand uitgevoerd aan uurtarief in overleg met jou.

Hoe verloopt de betaling?

Een maand voor het aflopen van een periode ontvangt u de factuur voor de komende periode per mail. De betaling is per bankoverschrijving en voor het jaar dat komt.

Is er ook onderhoud mogelijk voor webshops (WooCommerce)?

Ja. Webshops vereisen (veel) meer aandacht en opvolging. Webshops zijn dan ook belangrijk om performant en veilig te functioneren. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Er wordt voorafgaand eerst een audit uitgevoerd.

Wat als mijn website gehackt wordt of niet meer werkt?

Via deze service doe ik er alles aan om je WordPress website in de beste omstandigheden online te houden. Mocht het toch misgaan, doe ik er alles aan om de website snel terug online te brengen.

Doe je ook website-aanpassingen?

Dat kan!Uit de performatie- en beveiligings- en SEO-rapporten komen vaak zaken aan het licht die aangepakt moeten worden. Deze aanpassingen kunnen we in onderling overleg afspreken en uitvoeren.

Indien u dit wenst kan ik ook content-aanpassingen doen zoals nieuwe posts of pagina’s plaatsen (u levert de tekst en beelden aan), en SEO optimisaties doorvoeren. Ook hiervoor kunnen we in onderling overleg afspreken en wordt dit dan uitgevoerd aan een uurtarief in overleg met jou.

Neem Contact Op

Policy

Dunetrails vof.

Schauwegemstraat 37
9090 Melle
+32 474 99 49 40
geert@dunetrails.com
BTW BE0674.899.571